Urządzenia i Akcesoria
Louisiana Rice and Shrimp
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter diced60 g
-
celery stalks cut in pieces (6 cm)150 g
-
onions quartered100 g
-
green pepper cut in pieces½
-
condensed cream of mushroom soup, tinned200 g
-
water200 g
-
350 g crayfish tails, cookedcooked, peeled prawns350 g
-
white long grain rice cooked (cooked weight), warm400 g
-
fresh parsley leaves chopped, plus extra for garnishing2 Tbsp
-
cayenne pepper or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1601 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Shrimp Yakisoba
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min