Louisiana Rice and Shrimp
TM5 TM6

Louisiana Rice and Shrimp

3.6 (27 ocen)

Składniki

  • 60 g unsalted butter, diced
  • 150 g celery stalks, cut in pieces (6 cm)
  • 100 g onions, quartered
  • ½ green pepper, cut in pieces
  • 200 g condensed cream of mushroom soup, tinned
  • 200 g water
  • 350 g cooked, peeled prawns
    lub 350 g crayfish tails, cooked
  • 400 g white long grain rice, cooked (cooked weight), warm
  • 2 Tbsp fresh parsley leaves, chopped, plus extra for garnishing
  • ¼ tsp cayenne pepper, or to taste
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1601 kJ / 382 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy