Louisiana Rice and Shrimp

Louisiana Rice and Shrimp

3.6 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • unsalted butter diced
    60 g
  • celery stalks cut in pieces (6 cm)
    150 g
  • onions quartered
    100 g
  • green pepper cut in pieces
    ½
  • condensed cream of mushroom soup, tinned
    200 g
  • water
    200 g
  • cooked, peeled prawns
    350 g
    350 g crayfish tails, cooked
  • white long grain rice cooked (cooked weight), warm
    400 g
  • fresh parsley leaves chopped, plus extra for garnishing
    2 Tbsp
  • cayenne pepper or to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
  • fine sea salt or to taste
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 382 kcal / 1601 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...