Chutney d'abricots

Chutney d'abricots

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
370 g

Składniki

  • de beurre doux coupé en morceaux
    40 g
  • d'oignon rouge émincé finement
    100 g
  • d'abricots frais coupés en deux et dénoyautés
    500 g
  • de raisins secs
    50 g
  • de miel crémeux, neutre
    8 c. à soupe
  • de fenouil en poudre
    1 pincée
  • de coriandre en poudre
    2 pincées
  • de cumin en poudre
    2 pincées
  • de gingembre en poudre
    2 pincées
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre 5 baies
    2 pincées

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 318.1 kcal / 1340 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 58.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...