Chutney d'abricots

Chutney d'abricots

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
370 g

Składniki

  • 40 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 100 g d'oignon rouge émincé finement
  • 500 g d'abricots frais coupés en deux et dénoyautés
  • 50 g de raisins secs
  • 8 c. à soupe de miel crémeux, neutre
  • 1 pincée de fenouil en poudre
  • 2 pincées de coriandre en poudre
  • 2 pincées de cumin en poudre
  • 2 pincées de gingembre en poudre
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 2.4 g
Kalorie 1340 kJ / 318.1 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 58.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...