Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 2 oignons, coupés en deux
- 50 g de sucre roux
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g de raisins rouges
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de raisins secs
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de fruits tropicaux et fraises sauvages
1小时
Chutney de figues
4u.
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25min
Chutney d'abricots
4u.
Confiture de lard
25min
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45 min
Truites farcies à la ricotta
40min
Chutney de poivrons au safran
55min
Pain d'épices surprise
24h
Gelée de raisin
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de pommes et de kiwis
1 Std. 50 Min