Chutney aux raisins

Chutney aux raisins

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 bocaux

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 2 oignons coupés en deux
  • 50 g de sucre roux
  • 15 g d'huile de tournesol
  • 500 g de raisins rouges
  • 40 g de vinaigre de vin rouge
  • 40 g de raisins secs
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 verre

Białko 2 g
Kalorie 1187 kJ / 284 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...