![Beurre aux algues Beurre aux algues](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51bb0f63385291a962e685d16e5bac04/Derivates/bb8cbecd49b548a623333fed01e98fc8e50ca2d8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de beurre, coupé en petits dés
- 1 c. à café bombée de gros sel marin
- 4 c. à soupe d'algues wakamé en flocons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 364 kJ / 64 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 мин.
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 мин.
Bisque de homard au paprika
1ч. 20 мин.
Limonade épicée aux raisins
2h 15min
Canapés de polenta sans gluten
2h 30min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1h 15min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 min
Salade de wakamé aux champignons et au sésame
45 min
Pintxo au fromage fumé
10min
Chutney de poires
55 min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2ч.