![FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/181379_457-0-2834-2834.jpg)
Wersje kompatybilne
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe, détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 pincée de poivre, fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1458 kJ / 352 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2h
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1h
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Tarama aux œufs de cabillaud
1hod. 15min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1hod. 15min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Tartare de thon et gaspacho
20min
Tartare de saumon frais
15 Min