FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse

FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
    250 g
  • de lait
    150 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    200 g
  • de croûtons
    90 g
  • de truffe fraîche détaillée en brunoise fine
    10 g
  • de ciboulette fraîche ciselé
    ¼ bouquet
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 352 kcal / 1458 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...