Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g d'oseille équeutée
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., type d'Isigny
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 4573 kJ / 1099 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Blanc-manger à la banane
3h 15min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Chou rouge aigre-doux
35 Min
Fumet de poisson
2j 10 menit
Sabayon anisé
15min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Crème brûlée au champagne
2 godz. 25 min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 min
Chutney mangue-raisin
35 Min
Velouté de fenouil
30 min
Mousseline de céleri-rave
45 Min