Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías

Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías

4.4 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de lentejas pardinas
  • 400 g de agua
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 diente de ajo
  • 150 g de cebolla roja en gajos
  • 1 cucharadita de sal
  • 200 g de judías verdes redondas frescas en trozos
  • 200 g de ramilletes de coliflor pequeños
  • 10 ramitas de perejil fresco
  • 10 g de vinagre de jerez
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de zatar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5.17 g
Kalorie 653 kJ / 156 kcal
Tłuszcz 10.42 g
Błonnik 5.19 g
Węglowodany 10.23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...