Sopa de judías rojas

Sopa de judías rojas

4.3 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

Acompañamientos
  • 5 g de cilantro fresco (solo las hojas)
  • 150 g de cebolla roja en trozos
  • 200 g de crème fraîche
Sopa de judías rojas
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 250 g de salsa de tomate
  • 1000 g de caldo de pollo
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 262 kcal / 1098 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Sód 1039.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...