Sopa de coliflor y romanescu con calabaza

Sopa de coliflor y romanescu con calabaza

4.6 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • de apio
    30 g
  • de cebolla
    50 g
  • de zanahoria
    30 g
  • hojas de salvia fresca
    2
    1 cucharadita de hojas de salvia secas
  • de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
    30 g
  • de ramilletes de coliflor
    250 g
  • de ramilletes de romanescu
    250 g
  • de pulpa de calabaza en dados
    250 g
  • de agua
    1000 g
  • pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
    1
    2 cucharaditas de sal
  • de gurullos (pasta pequeña, tamaño grano de arroz)
    100 g
  • de queso parmesano rallado
    20 g
  • de perejil fresco picado
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 153 kcal / 639 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 6.6 g
Węglowodany 17.7 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...