Lombos de red fish com azeite, alho e coentros

Lombos de red fish com azeite, alho e coentros

4.3 14 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 doses

Składniki

  • dentes de alho
    3
  • limão (casca, só a parte amarela e sumo)
    1
  • coentros
    15 g
  • azeite
    80 g
  • azeitonas verdes s/ caroço
    100 g
  • água
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • batata nova s/ casca, cortada em rodelas grossas
    800 g
  • lombos de red fish (1500 g aprox.)
    8

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 32 g
Kalorie 1628 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...