
Urządzenia i Akcesoria
Massa com coelho
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão40 g
-
salsa10 g
-
sobras de pão30 g
-
azeite mais 1 fio p/ envolver55 g
-
água1550 g
-
sal2 c. chá de
-
massa tipo tagliatelle350 g
-
limão1
-
alho-francês cortado em pedaços100 g
-
cenoura80 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
coelho s/ ossos cortado em pedaços pequenos500 g
-
presunto80 g
-
folha de louro1
-
rosmaninho1 pé de
-
malagueta (opcjonalnie) cortada em rodelas1
-
vinho branco100 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
queijo mascarpone80 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
851 kcal /
3560.6 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
33.5 g
Węglowodany
82.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Sód
2046.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Setembro 2018
31 Przepisów
Portugalia
Portugalia