Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g espargos
- 50 g alho-francês cortado em rodelas
- 15 g azeite
- 2 ovos
- 3 claras
- 30 g leite magro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 80 g tomate-chucha cortado em rodelas
- 500 g água
- Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 862 kJ / 208 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omeleta branca com espinafres e cogumelos
50min
Salada de bacalhau com orzo
45min
Espinafres e cogumelos com ovos escalfados
25min
Peixe ao sal aromatizado
1 Std. 35 Min
Salada gigante com vinagreta de framboesa e mel
35min
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25min
Penne com curgete e molho de coentros
40min
Piza de Nápoles
50min
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1sa 10 dk
Salada de quinoa e legumes
45min
Salada de polvo com batata e maçã
50min
Omelete no forno
40min