Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz

Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz

4.7 52 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 doses

Składniki

  • lombo de pescada s/ pele e s/ espinhas
    750 g
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • queijo parmesão
    75 g
  • sobras de pão
    75 g
  • alho
    3 dentes de
  • tomilho-limão só as folhas
    7 pés de
  • cebolinho picado
    15 g
  • manteiga à temperatura ambiente
    40 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    40 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    150 g
  • salsa
    15 g
  • água
    300 g
  • cuscuz
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1641.5 mg
Białko 53.8 g
Kalorie 3223.6 kJ / 770.5 kcal
Tłuszcz 25.6 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Węglowodany 79.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...