Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g flocos de aveia
- 100 g cebola
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa e coentros)
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 ovo
- 25 g mostarda
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b. p/ untar
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 577 kJ / 142 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hambúrgueres de salmão
50 menit
Crepes de pescada
1 Std. 15 Min
Croquetes de pescada sem batata
40 min
Almôndegas de peru
40 min
Hambúrgueres de peixe com maionese de paprika
30 min
Rolo de peru com cogumelos
50 menit
Hambúrgueres de salmão com ervas aromáticas e limão com palitos de curgete e parmesão
30 min
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40 min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 menit
Hambúrgueres de salmão no pão com guacamole
20 min
Pastéis de pescada e batata-doce
1j
Lasanha de curgete e bacalhau
1j