Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis

Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

La purée de panais à l'anis
  • de lait
    150 g
  • de pastis
    10 g
  • de panais coupés en morceaux
    350 g
  • clou de girofle
    1
  • anis étoilé
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
La sole et le beurre grenade
  • de filets de sole
    300 g
  • de sel
    2 pincées
  • d'échalotes
    75 g
  • grenades
    3
  • de jus de grenade
    100 g
  • de beurre demi-sel coupé en petits morceaux
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 728 kcal / 3046 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...