
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'échalotes coupées en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de carottes de taille moyenne, coupées en gros morceaux (200 g)
- 4 cuisses de lapin (150 g chacune environ)
- 80 g de lait de coco
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
- 1 tige de citronnelle fraîche coupée en rondelles fines
- 1000 g d'eau
- 200 g d'épinards frais et 4 feuilles pour les papillotes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 251 kcal / 1052 kJ
- Białko
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 8 g
- Błonnik
- 3 g