
Urządzenia i Akcesoria
Bar en croûte de fruits secs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan30 g
-
de noisettes décortiquées30 g
-
d'amandes décortiquées30 g
-
de raisins secs sultanines (blonds)25 g
-
d'huile neutre1 c. à soupe
-
d'eau450 g
-
de bar sans peau4 filets
-
citron confit sans la chair et détaillé en dés½
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
725 kcal /
3004 kJ
Białko
34.3 g
Tłuszcz
63 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour des fruits secs
10 Przepisów
Francja
Francja