Bar en croûte de fruits secs

Bar en croûte de fruits secs

4.5 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de parmesan
  • 30 g de noisettes décortiquées
  • 30 g d'amandes décortiquées
  • 25 g de raisins secs sultanines (blonds)
  • 1 c. à soupe d'huile neutre
  • 450 g d'eau
  • 4 filets de bar sans peau
  • ½ citron confit sans la chair et détaillé en dés
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de beurre demi-sel coupé en morceaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 34.3 g
Kalorie 3004 kJ / 725 kcal
Tłuszcz 63 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...