Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile neutre
- 2 c. à café de curry en poudre
- 700 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 200 g de crème de coco
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de pommes de terre, coupées en dés
- 300 g de dos de cabillaud
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1044 kJ / 249 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe thaïe aux crevettes
30min
Bouillon de légumes parfumé
45min
Soupe asiatique au bœuf
35min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25 Min
Soupe de saumon à l'aneth
35min
Soupe de poisson
20 Min
Soupe de poisson
40min
Salade de calamar au fenouil
1 Std. 30 Min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Soupe de poulet à la citronnelle
35min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Marmite du pêcheur
50min