Purée de haricots blancs

Purée de haricots blancs

2.9 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
4 portions

Składniki

La veille
  • 400 g de haricots blancs secs (mogettes de Vendée par ex.) et un grand volume d'eau
Le jour même
  • 1 gousse d'ail
  • 400 g d'eau
  • 1 feuille de laurier fraîche
  • 1 branche de thym frais
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 50 g de lait
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7.8 g
Kalorie 596 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...