Terrine fromagère de polenta au poireau

Terrine fromagère de polenta au poireau

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 parts

Składniki

  • poireau de belle taille
    1
  • d'eau
    1000 g
  • d'oignons nouveaux sans la partie verte
    130 g
    130 g de cive
  • de menthe fraîche finement ciselée
    2 c. à soupe bombées
  • de feta coupée en dés
    120 g
  • de faisselle
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 ½ c. à café
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincée
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    150 g
  • de beurre
    25 g
  • de farine de maïs (polenta)
    150 g
  • d'huile d'olive pour le moule
    10 g
  • de parmesan râpé
    30 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 498 kcal / 2043 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...