蘑菇醬

蘑菇醬

4.4 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    200 克
  • 奶油 ,切塊
    40 克
  • 豬粗絞肉
    100 克
  • 蘑菇 ,切塊或切片
    200 克
  • 500 克
  • 高湯塊 (雞肉或大骨風味)
    1 塊
  • 低筋麵粉 ,先與200克水調勻
    50 克
  • 番茄醬
    100 克
    100 克 罐裝切碎番茄
  • ,依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • ,依選用蕃茄醬的酸度調整
    ½ - 1 大匙
  • 黑胡椒粗粒 ,依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 249.6 kcal / 1044.4 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 25.5 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 691.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...