Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 薑
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 200 克 梅花肉 ,切丁(約1公分)
- 50 克 小黃瓜 ,去籽,切丁(約1公分)
- 50 克 綜合甜椒 ,去籽,切丁(約1公分)
- 5 克 醬油
- 5 克 米酒
- 15 克 辣豆瓣醬
- ½ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 474.6 kJ / 113.6 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1 g