Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
蛋黃糊
- 300 克 水
- 60 克 地瓜 去皮,切塊(約1公分)
- 40 克 牛奶
- 3 顆 蛋黃
- 20 克 糖
- 40 克 橄欖油
- 20 克 糙米粉
- 20 克 玉米粉
- ¼ 茶匙 泡打粉
蛋白霜
- 3 顆 蛋白
- ½ 茶匙 塔塔粉
- 30 克 糖
- 1 小撮 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 4301 kJ / 1035 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 110 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Błonnik
- 2 g