
Urządzenia i Akcesoria
地瓜糙米戚風蛋糕(無麩質)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 個
Składniki
蛋黃糊
-
水300 克
-
地瓜 去皮,切塊(約1公分)60 克
-
牛奶40 克
-
蛋黃3 顆
-
糖20 克
-
橄欖油40 克
-
糙米粉20 克
-
玉米粉20 克
-
泡打粉¼ 茶匙
蛋白霜
-
蛋白3 顆
-
塔塔粉½ 茶匙
-
糖30 克
-
鹽1 小撮
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
1035 kcal /
4301 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
110 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan