地瓜糙米戚風蛋糕(無麩質)
TM6 TM5

地瓜糙米戚風蛋糕(無麩質)

5.0 (6 ocen)

Składniki

蛋黃糊

  • 300 克 水
  • 60 克 地瓜 去皮,切塊(約1公分)
  • 40 克 牛奶
  • 3 顆 蛋黃
  • 20 克 糖
  • 40 克 橄欖油
  • 20 克 糙米粉
  • 20 克 玉米粉
  • ¼ 茶匙 泡打粉

蛋白霜

  • 3 顆 蛋白
  • ½ 茶匙 塔塔粉
  • 30 克 糖
  • 1 小撮 鹽

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
4301 kJ / 1035 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
110 g
Tłuszcz
58 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy