毛豆仁炒肉末

毛豆仁炒肉末

3.9 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 豬絞肉
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 冷凍毛豆仁
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,切丁(1公分)
    40 克
  • 300 克
  • 蒜頭 (約15克)
    3 - 4 粒
  • 5 克
  • 辣豆瓣醬
    1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 ,切丁
    少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 140.9 kcal / 588.8 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 6.9 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Sód 255.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...