白酒蛤蜊燉飯

白酒蛤蜊燉飯

4.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 新鮮蘑菇 ,切片
    100 克
  • 白酒
    70 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    170 - 190 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    250 克
  • 蘆筍 ,切段(約3公分)
    50 克
  • 帕瑪森起士 ,依個人口味調整
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 425.4 kcal / 1778.2 kJ
Białko 18.3 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 56.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 85.2 g
Sód 636.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...