
Urządzenia i Akcesoria
白酒蛤蜊燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
新鮮蘑菇 ,切片100 克
-
白酒70 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯170 - 190 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鮮蛤蜊,已吐沙250 克
-
蘆筍 ,切段(約3公分)50 克
-
帕瑪森起士 ,依個人口味調整5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
425.4 kcal /
1778.2 kJ
Białko
18.3 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
56.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
85.2 g
Sód
636.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RISOTTO
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan