Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 150 克 新鮮甜豌豆 ,去蒂頭
- 30 克 紅蘿蔔 ,切薄片
- 100 克 蘑菇 ,切片
- 15 克 水
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 246.4 kJ / 58.9 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Błonnik
- 1.8 g