
Urządzenia i Akcesoria
洋菇炒豌豆莢
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
蒜頭 ,切片10 克
-
新鮮甜豌豆 ,去蒂頭150 克
-
紅蘿蔔 ,切薄片30 克
-
蘑菇 ,切片100 克
-
水15 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
58.9 kcal /
246.4 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan