紅燒蔬菜湯

紅燒蔬菜湯

4.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • ,切片
    10 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 洋蔥 ,切塊
    120 克
  • 牛蕃茄 ,切塊
    200 克
  • 蔬菜高湯
    800 克
    800 克 水
  • 冰糖粉 (opcjonalnie)
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮、切塊 (約3公分)
    120 克
  • 高麗菜 ,切塊 (約3公分)
    100 克
  • 西洋芹 ,取莖,去皮、切段(約2公分)
    50 克
  • ,依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 115.5 kcal / 483.1 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 3.9 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 2.47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...