
Urządzenia i Akcesoria
雞肉丸豆腐味增湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蔥 ,切段20 克
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
柴魚醬油1 茶匙
-
水500 克
-
洋蔥 ,切條(約1公分)100 克
-
豆腐 ,切塊(約1.5公分)100 克
-
味噌1 大匙
-
海帶芽 ,以冷水泡開,瀝乾1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
185 kcal /
773.8 kJ
Białko
24.2 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
13.2 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan