
Urządzenia i Akcesoria
蘿蔔黃豆燒牛腩
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
水 (含川燙和烹煮用)1700 克
-
牛肋條 ,切塊(約5公分)600 克
-
油15 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
蒜頭3 顆
-
八角1 顆
-
梅林辣醬油20 克
-
蕃茄醬70 克
-
辣豆瓣醬50 克
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)80 克
-
白蘿蔔 ,切塊(約4公分)100 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約4公分)80 克
-
糖10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
360.9 kcal /
15093.7 kJ
Białko
290.4 g
Tłuszcz
249.5 g
Węglowodany
50.7 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan