Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 800 g de pois mange-tout
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence
- 1 avocat bien mûr, de taille moyenne
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 458 kJ / 109 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de légumes
35 Min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Paupiettes d'agneau
1j 30 menit
Agneau à l'artichaut - à partir de 12 mois
10 min
Velouté de légumes et lentilles
1j
Velouté de butternut, poisson et riz aux légumes, crumble pomme-poire
1h 10 min
Jardinière de légumes, pesto de menthe
45 Min
Tagliatelle de carotte et courgette vapeur
35 Min
Purée de haricots blancs
12 Std. 30 Min
NOVEMBRE - Osso-buco presque comme celui de ma maman - Eric Guérin
1h 50min
Rôti de veau et haricots verts
1j