Fondue de poireau orange et cumin
TM6 TM5 TM31

Fondue de poireau orange et cumin

4.1 (14 ocen)

Składniki

  • 1 c. à café de graines de cumin
  • le zeste d'une orange non traitée
  • 30 g de beurre doux
  • 600 g de blanc de poireau, coupé en petits tronçons
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
469 kJ / 113 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
6.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy