Polenta aux olives

Polenta aux olives

4.2 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 40 g de comté
  • 60 g d'olives noires dénoyautées
  • 60 g de tomates confites
  • 500 g de lait de soja
  • 1 c. à café sel fin non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
  • 175 g de polenta
  • 10 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.7 g
Kalorie 605 kJ / 145 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...