Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de comté
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
- 10 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 605 kJ / 145 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2j
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
La socca
40 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Canapés de polenta sans gluten
2j 30 menit
Polenta au gorgonzola
25 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Panisses
30 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min