![Cappuccino de champignons aux noisettes Cappuccino de champignons aux noisettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/670327E4-4543-45CE-8D6A-6ABD417C285A/Derivates/3694345D-808A-4D2E-9A69-368A76347351.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1115 kJ / 269 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème de champignons
20 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Glace aux tiges de fenouil
3h 25 min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 Min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 Min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 Min
Soupe asperge citron
55 Min
Velouté de châtaigne
35 min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 min