Urządzenia i Akcesoria
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered150 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
dried bay leaf1
-
long grain rice250 g
-
water900 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
cod fillets skinless500 g
-
tinned kidney beans rinsed and drained400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.8 g
Kalorie
1055 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min