Urządzenia i Akcesoria
Spring Greens Soup with Beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (4 cm)500 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
onions quartered150 g
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
spring greens large stalks removed, sliced200 g
-
large white beans, tinned (drained weight)260 g
-
olive oil10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
523 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Minestrone
45 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Red Lentil Soup
40 min