Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g tinned butter beans, rinsed and drained
- 100 g red peppers, quartered
- 100 g green peppers, quartered
- 100 g onions, quartered
- 70 g black olives, pitted, halved
- 50 g olive oil
- 40 g sherry vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369 kJ / 327 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Red Pepper Houmous
5 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
White Bean Salad
5 min
Mediterranean Salad
25 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min