Urządzenia i Akcesoria
Colourful Tuna Rice Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water2400 g
-
fine sea salt plus 2-3 pinches2 tsp
-
white long grain rice (cooking time 14-16 minutes)500 g
-
medium eggs4
-
carrots peeled, diced (2 cm)200 g
-
courgettes diced (2 cm)400 g
-
frozen peas250 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
20 g lemon juicewhite wine vinegar20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tuna, tinned, in oil drained, cut in pieces (gross weight)300 g
-
green olives, pitted whole200 g
-
pickled gherkins sliced in half lengthways30 g
-
fresh mint leaves washed1 bunch
-
cherry tomatoes halved15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1275.1 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
2340 kJ /
559.8 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Veracruz Fish
30 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 godz. 30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min