Urządzenia i Akcesoria
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless600 - 700 g
-
cornbread cut in pieces120 g
-
pitted green olives50 g
-
olive oil plus extra for brushing and drizzling20 g
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes on the vine30
-
orange juice10 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water750 g
-
new potatoes halved (2-3 cm)600 - 650 g
-
tenderstem broccoli rinsed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
552 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
1304.8 kJ /
311.9 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min