Urządzenia i Akcesoria
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless600 - 700 g
-
cornbread cut in pieces120 g
-
pitted green olives50 g
-
olive oil plus extra for brushing and drizzling20 g
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes on the vine30
-
orange juice10 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water750 g
-
new potatoes halved (2-3 cm)600 - 650 g
-
tenderstem broccoli rinsed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
552 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
1304.8 kJ /
311.9 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min