
Urządzenia i Akcesoria
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless600 - 700 g
-
cornbread cut in pieces120 g
-
pitted green olives50 g
-
olive oil plus extra for brushing and drizzling20 g
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes on the vine30
-
orange juice10 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water750 g
-
new potatoes halved (2-3 cm)600 - 650 g
-
tenderstem broccoli rinsed400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
311.9 kcal /
1304.8 kJ
Białko
25.7 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
552 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Veracruz Fish
30 min
Mini Laxpuddings
1 godz. 10 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min