Salamelle con le verze

Salamelle con le verze

3.6 92 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 cipolla in quarti (50 g circa)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
  • 500 g di verza a listarelle sottili
  • 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
  • 30 - 40 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 26.3 g
Kalorie 2385 kJ / 570 kcal
Tłuszcz 48.8 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...