Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cipolla in quarti (50 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 30 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2385 kJ / 570 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 48.8 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di verza
35min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1sa 10 dk
Broccoli e salsiccia
30min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Ossobuco alla milanese
1sa 10 dk
Crauti e würstel
35min
Puccia
1 Std. 30 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Cassoeula
1sa 25 dk
Costine in umido
1 Std. 20 Min