Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di frutta secca mista (noci, mandorle, pinoli)
- 30 g di cipolla
- 500 g di asparagi puliti, a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 6 uova
- 25 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Melanzane ripiene light
1j
Frittata con carciofi
40 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 menit
Frittatine alle cime di rapa
1j
Cime di rapa stufate
55 Min
Frittata di spinaci al forno
45 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 menit
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 Min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15min
Frittata di asparagi selvatici
55 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min