Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di frutta secca mista (noci, mandorle, pinoli)
- 30 g di cipolla
- 500 g di asparagi puliti, a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 6 uova
- 25 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Melanzane ripiene light
1h
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Verdure miste al cartoccio
35 Min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Frittata di asparagi selvatici
55 Min
Insalata di anguria e finocchi
20 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Uova di quaglia, piselli e asparagi con maionese
40min
Frittata con carciofi
40min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 Min