Uova strapazzate con asparagi e gamberi
TM5 TM6

Uova strapazzate con asparagi e gamberi

3.8 (64 oceny)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di asparagi verdi a rondelle (1 cm)
  • 100 g di gamberetti freschi sgusciati
  • 3 pizzichi di sale
  • 3 uova
  • 4 - 6 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) tostate
  • 4 - 6 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2217 kJ / 530 kcal
Białko
27.31 g
Węglowodany
50.08 g
Tłuszcz
24.53 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.8 g
Sód
0 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy