Uova strapazzate con asparagi e gamberi

Uova strapazzate con asparagi e gamberi

3.8 73 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porzioni

Składniki

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di asparagi verdi a rondelle (1 cm)
  • 100 g di gamberetti freschi sgusciati
  • 3 pizzichi di sale
  • 3 uova
  • 4 - 6 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) tostate
  • 4 - 6 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0 mg
Białko 27.31 g
Kalorie 2217 kJ / 530 kcal
Tłuszcz 24.53 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 50.08 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...