Rindssuppe

Rindssuppe

3.5 52 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Schalotten halbiert
    2
  • Zucker
    1 TL
  • Knoblauchzehe
    1
  • Suppengemüse in Stücken
    300 g
  • Faschiertes (vom Rind)
    200 g
  • Wasser
    1000 g
  • Eiklar
    3
  • Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
    2
    3 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Salz
    ½ TL
  • schwarze Pfefferkörner
    4
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 119 kcal / 498 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...