Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 450 kJ / 108 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Krautsuppe
55 λεπτ.
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1ωρ. 50 λεπτ.
Leberreis
35 Min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min
Apfelkren
40 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min