Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 450 kJ / 108 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Coq au vin
3sa
Leberreis
35min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Gsiberger Leberpastete
3sa 30 dk
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1sa 35 dk
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1sa 30 dk
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min