Urządzenia i Akcesoria
Hühnerleberschnitten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen
Składniki
-
Semmeln3
-
Hühnerleber150 g
-
Ei (Größe M)1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
450 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Suppen Einlagen
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Semmelfülle
1 godz. 10 min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min
Osttiroler Blattlstock
3 godz. 30 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Kräuterstelzen
2 godz.
Schöpsernes
1 godz.
B'soffene Kapuziner
1 godz.
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1 godz. 50 min
Butternockerl
40 min
Leberreis
35 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.