Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Stuffed Tomatoes and Rice
-
beef tomatoes (approx. 1000 g)4
-
onion quartered1
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces50 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
olive oil20 g
-
beef mince150 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
breadcrumbs20 g
-
mozzarella cut in slices (5 mm)125 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
rice160 g
-
water1200 g
Cashew and Basil Sauce
-
cashew nuts100 g
-
fresh basil20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar½ tsp
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.7 g
Kalorie
1787 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Napoli Potato Cake
1 godz. 30 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Moroccan Bean Soup
45 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 godz. 15 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Spicy Cornbread Gratin
Brak ocen
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min