Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water
- 100 g fresh green peas, shelled
- 100 g fresh asparagus tips
- 200 g penne
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g fresh basil leaves
- 100 g plain yoghurt
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1311 kJ / 310 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry and Coconut Risotto
35min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Mushroom Stroganoff
30 min
Creamy Pea Pasta
25min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min