Spring Vegetable Penne

Spring Vegetable Penne

3.9 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    200 - 250 g
  • water
    1600 g
  • fresh green peas shelled
    100 g
  • fresh asparagus tips
    100 g
  • penne
    200 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • hard goat's cheese cut in pieces
    100 g
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    10 g
  • plain yoghurt
    100 g
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 310 kcal / 1311 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 42.5 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...