Urządzenia i Akcesoria
Spring Vegetable Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
courgettes cut in pieces (3 cm)200 - 250 g
-
water1600 g
-
fresh green peas shelled100 g
-
fresh asparagus tips100 g
-
penne200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
hard goat's cheese cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves10 g
-
plain yoghurt100 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
16.3 g
Kalorie
1311 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Curry Noodles
25 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min