Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water
- 100 g fresh green peas, shelled
- 100 g fresh asparagus tips
- 200 g penne
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g fresh basil leaves
- 100 g plain yoghurt
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1311 kJ / 310 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Sweet Potato Curry
30min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Pasta and Chickpea Salad
25 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Wild Rice and Tuna Salad
50 Min