Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
spring onions cut in pieces70 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
lemon finely grated zest only½
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes9
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste½ tsp
-
couscous220 g
-
frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)4
-
water warm500 g
-
olive oil10 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1924 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min