Wersje kompatybilne
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g spring onions, cut in pieces
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- ½ lemon, finely grated zest only
- 2 garlic cloves
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 220 g couscous
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
lub frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 500 g water, warm
- 10 g olive oil
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min