
Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
spring onions cut in pieces70 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
lemon finely grated zest only½
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes9
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste½ tsp
-
couscous220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)4
-
water warm500 g
-
olive oil10 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
460 kcal /
1924 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min