Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
  • broccoli florets
    300 g
  • red onions cut in eighths and divided into individual layers
    200 g
  • red radishes halved
    200 g
  • fine sea salt
    5 pinches
  • olive oil plus extra 3 tbsp for vegetables
    20 g
  • white bread toasted, quartered
    80 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • fresh dill
    5 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • unsalted butter diced
    50 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • salmon fillet, fresh, skinless
    1200 g
  • Dijon mustard
    4 Tbsp
Creamy Lemon Sauce
  • onions quartered
    50 g
  • unsalted butter diced
    130 g
  • white wine
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice
    50 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • double cream
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 905.6 kcal / 3788.9 kJ
Białko 48.1 g
Tłuszcz 71.3 g
Węglowodany 17.4 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 28.9 g
Sód 652.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...