
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej z zalewy240 g
-
tymianku, świeżego tylko liście5 gałązek
-
ząbki czosnku1 - 2
-
kiełków fasoli mung, świeżych lub innych kiełków, np. rzeżuchy, brokułu, rzodkiewki10 g
-
soli2 szczypty
-
czarnuszki1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
43 kcal /
180 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 min
Hummus z buraka
1 godz.
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 min
Pasta z marchewki z migdałami
15 min
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1 godz.
Hummus z suszonymi pomidorami
10 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasta wegetariańska
10 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 godz. 10 min
Meksykańska pasta z fasoli
20 min
Pasta z bakłażana
55 min