Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką

Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką

3.7 37 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje

Składniki

  • czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej z zalewy
    240 g
  • tymianku, świeżego tylko liście
    5 gałązek
  • ząbki czosnku
    1 - 2
  • kiełków fasoli mung, świeżych lub innych kiełków, np. rzeżuchy, brokułu, rzodkiewki
    10 g
  • soli
    2 szczypty
  • czarnuszki
    1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 43 kcal / 180 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...