Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
TM6 TM5

Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką

3.8 (36 ocen)

Składniki

  • 240 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej z zalewy
  • 5 gałązek tymianku, świeżego, tylko liście
  • 1 - 2 ząbki czosnku
  • 10 g kiełków fasoli mung, świeżych lub innych kiełków, np. rzeżuchy, brokułu, rzodkiewki
  • 2 szczypty soli
  • 1 łyżeczka czarnuszki

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
180 kJ / 43 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
4.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy