
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji
Składniki
-
ząbki czosnku4
-
filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy50 g
-
czarnych oliwek, bez pestek400 g
-
kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy100 g
-
tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy100 g
-
koniaku (opcjonalnie)10 g
-
oliwy z oliwek10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
181 kcal /
759 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gremolata z parmezanem
5 min
Spaghetti z kaparami i anchois (TM5, TM6)
35 min
Guacamole
15 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 godz. 50 min
Salsa Verde
15 min
Pasta z bakłażana
55 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Tapenada
5 min
Pasta z oliwek
5 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z łososia
5 min