Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

4.0 21 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji

Składniki

  • ząbki czosnku
    4
  • filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
    50 g
  • czarnych oliwek, bez pestek
    400 g
  • kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
    100 g
  • tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy
    100 g
  • koniaku (opcjonalnie)
    10 g
    10 g brandy
  • oliwy z oliwek
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 181 kcal / 759 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...