Urządzenia i Akcesoria
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
tinned anchovy fillets2
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
olive oil60 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
500 g tomatoes, tinnedtomatoes fresh, cut in pieces500 g
-
1 ½ tsp dried oreganofresh oregano leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 - 3 pinches
-
sugar¼ tsp
-
fine green beans300 g
-
chicken breast fillets, skinless (approx. 500 g)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.3 g
Kalorie
1568 kJ /
375 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min