
Urządzenia i Akcesoria
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
tinned anchovy fillets2
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
olive oil60 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
tomatoes fresh, cut in pieces500 g
-
fresh oregano leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 - 3 pinches
-
sugar¼ tsp
-
fine green beans300 g
-
chicken breast fillets, skinless (approx. 500 g)4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
375 kcal /
1568 kJ
Białko
43.3 g
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Greek Style Pork Stew
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Chicken Provencale
1 godz.
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min